Sipa/Cropix / Branch/McMullan/Sipa Press
OBITELJ ODLUČILA

Bobbi Kristina umrijet će na isti dan kao i njena majka Whitney Houston

Obitelj Bobbi Kristine Brown odlučila je oprostiti se od nje i isključiti je s aparata koji je održavaju na životu – i to baš 11. veljače, istog datuma kojeg je preminula i njena slavna majka 2012.godine.

Američki mediji pišu da su se obitelji Brown i Houston pomirile da Bobbi ne mogu pomoći i da se njeno zdravstveno stanje neće promijeniti, a ideju da pričekaju do tog, za obitelj vrlo značajnog datuma, dala je Cissy Houston, majka Whitney Houston.

Bobbi Kristina (21), jedino dijete preminule dive i glazbenika Bobbyja Browna nalazi se u medicinski induciranoj komi otkako je pronađena bez svijesti u kadi 31. siječnja.

Iako su se nedavno medijima proširile informacije da su već isključeni aparati koji je održavaju na životu, Bobby je to oštro demantirao.

Ipak, obitelj je organizirala molitvu za Bobby Kristinu, kojoj je prisustvovao i velik broj obožavatelja, a gdje su svi molili za čudesno ozdravljenje.

Policija je nedavno potvrdila da istražuje cijeli slučaj, jer Bobbi Kristinapo tijelu ima neobjašnjive ozljede, a sumnja se da joj ih je mogao nanijeti njen dečko Nick Gordon, za kojeg njeni prijatelji govore da je bio nasilan.

Linker
18. travanj 2024 23:07