GRACE OD MONAKA

Blitz i Gloria.hr vode vas u kino

Film Oliviera Dahana Grace od Monaka s Nicole Kidman u glavnoj ulozi počinje igrati u hrvatskim kinima, a Blitz i Gloria.hr vode vas u kino.

Redatelj fima, koji se proslavio filmom La Vie en Rose o životu Edith Piaf za svoj novi film rekao je kako je to romantična i povijesna saga o Grace Kelly, velikoj holivudskoj zvijezdi, i njenoj najvećoj ulozi u životu: onoj princeze od Monaka.

Dijelimo vam 3×2 odnosno tri puta po dvije ulaznice za fim koje možete iskoristiti narednih tjedan dana u Cinestaru koji Vam najviše odgovara.

Dakle, u inbox na našoj Facebook stranici, s naznakom Grace od Monaka, pošaljite nam svoje ime i prezime i u kojem Cinestaru želite gledati film, a svoje ulaznice podižete na blagajni kina uz predočenje osobne iskaznice, narednih tjedan dana (vrijedi za bilo koju projekciju u danu).

Na vrhu popularnosti 1956. Grace Kelly napustila je karijeru holivudske glumice i udala se za princa Rainiera od Monaka. Šest godina kasnije, kada se našla suočena s krizom koja je zaprijetila Monaku i njenom braku, slavni redatelj Alfred Hitchcock pružio joj je priliku da se vrati u Hollywood kao glavna glumica u njegovom novom filmu Marnie. Grace je na raskrižju: izabrati život koji je oduvijek mislila da želi ili prihvatiti životnu ulogu princeze od Monaka.

„Ideja o mome životu kao bajci je sama po sebi bajka“ – Grace Kelly

Linker
15. travanj 2024 20:40