ELLEN POMPEO

Blista od sreće

Čini se da trudnoća savršeno odgovara američkoj glumici Ellen Pompeo (38), pošto zadnje fortografije otkrivaju da jednostavno blista od sreće. Zvijezda serijala „Uvod u anatomiju“ nije skidala osmijeh s lica dok je pravila društvo suprugu Chrisu Iveryju na košarkaškoj utakmici. Trudnički trbuščić bio je jasno vidljjiv ispod ležerne bijele tunike bez rukava, koju je obukla tom prigodom.

Holivudska zvijezda koja se proslavila ulogom šarmantne liječnice Meredith Grey u popularnom serijalu, upoznala je svog sadašnjeg supruga, producenta Chrisa u dućanu, na odjelu za voće, gdje su oboje kupovali – dinje. Nakon tog sudbonosnog sureta ubrzo su se i zaručili 2006., te se vjenčali točno godinu dana kasnije.

Par očekuje njihovo prvo dijete u drugom dijelu ove godine a znatiželjni obožavatelji „Uvoda u anatomiju“ iščekuju hoće li scenaristi inkorporirati glumičinu trudnoću u zaplet serijala. Naime, u šestoj sezoni serijala, koja je planirana za snimanje ovog ljeta, već postoje naznake da će Meredith ostati trudna s liječnikom Derekom Shepardom ili tzv. Dr. McDreamyjem, kojeg glumi Patrick Dempsey.

Gordana Kolanović

Linker
03. svibanj 2024 14:42