PLES SA ZVIJEZDAMA

Blaženka Leib: Osjećam mišiće za koje nisam znala da postoje

Sedma sezona HRT-ove emisije “Ples sa zvijezdama” polako se bliži polovici, a preostalih sedam parova u punom je jeku sa pripremama od kojih neki već otvoreno najavljuju svoj ulazak u finale, poput Darka Janeša.

Ni ostali natjecatelji ne miruju, pa Niko Pulić kaže kako se sada radi intenzivnije jer imaju manje vremena nego ranije za uvježbavanje pojedinih plesova, a neobičan mu je, kaže, bio prelazak iz brzih u sporije plesove. Hoće li se u tome prepoznati Saša Lozar, koji intenzivno priprema koreografiju za paso doble, gledatelji će vidjeti već u subotu.

– Upravo smo na probi, u subotu plešemo paso doble, Marija je složila odličnu koreografiju, zadovoljan sam kako napredujemo i više me ne bole mišići. Očekivanja? Proći u nastavak natjecanja – rekao je Saša, a nekim natjecateljima su pripreme za nastup u Zvijezdama otkrile neke nove spoznaje.

– Pripreme za subotu idu jako dobro, ali kako plešemo paso doble, koljena su nam plava zbog uvježbavanja koreografije, osjećam neke mišiće koje do sada uopće nisam osjećala. Treniramo po nekoliko sati dnevno kako bi subotnji nastup bio što bolji, naporno je ali se isplati – komentirala je Blaženka Leib.

Podsjetimo, nakon prošlotjednog ispadanja Davora Radolfija ove se subote natječe preostalih sedam parova i to Ana Begić i Hrvoje Kraševac, Mirna Medaković i Damir Horvatinčić, Barbara Radulović i Robert Schubert, Blaženka Leib i Patrik Majcen, Saša Lozar i Marija Šantek, Darko Janeš i Marija Stošić te Niko Pulić i Tamara Despot. Ove subote gledatelje HRT-a očekuje i posebno iznenađenje – glazbeni gost u 4. emisiji je Tony Cetinski.

Linker
25. travanj 2024 07:22