BRAVO MAMA

Blaženka Leib: Najdraža čestitka za prvi plesni nastup

Voditeljica i novinarka Blaženka Leib (41) svoj nastup u “Plesu sa zvijezdama” otvorila je ove subote vatrenim cha-cha-cha. S Patrikom Majcenom osvojila je 24 boda (6, 6, 7, 5) i primila podjednak broj sudačkih pohvala i kritika, ali je publiku i kolege koji su je pratili u studiju bezrezervno osvojila opuštenim plesom u kojem je očigledno uživala.

– Dobro sam se zabavila, što mi je i bio cilj. Imala sam tremu za vrijeme svih proba, a i na početku naše pjesme, ali u nekom se trenutku situacija promijenila i počela sam uživati. Bilo je to nauštrb tehnike u kojoj sam griješila, iako je s koreografijom sve bilo u redu, ali draže mi je tako nego da sam bila ukočena. Prijatelji koji su me bodrili u studiju bili su oduševljeni i svi bi željeli ponovno doći, traži se mjesto više – priča omiljena voditeljica.

Zbog pravila HRT-a Blaženkin sin Ivan (9) nije mogao biti u studiju za vrijeme emisije, ali je mamu posjetio na generalnoj probi, a potom je kod kuće gledao s društvom.

– Bravo mama, tako se to radi – rekao joj je u telefonskom pozivu odmah nakon nastupa.

Davor Bilman Blaženku je pohvalio za izostanak treme na podiju, što je do izražaja došlo i stoga što joj je partner prepustio da se sama predstavi u najboljem svjetlu.

– Patrik me želio staviti u prvi plan što je bilo hrabro. Bila je velika frka, ali odlučili smo ne prikrivati slabosti, pa što bude. Da je bio standard probijanje leda bilo bi lakše jer bih tada bila više uz njega, a manje sama. Tko god stane na podij, a da nije profesionalni plesač, bez obzira radi li se o glumicama Ani i Mirni ili meni koja imam iskustva pred kamerama, nije mu lako. Frka je tolika da je ne možeš kontrolirati – kaže Blaženka Leib.

Mnoge je obradovalo Blaženkino “oslobađanje”, budući da je i kolegice poput Barbare Kolar doživljavaju sramežljivom.

– Nije mi baš ugodno biti u mini haljini i izvoditi erotične pokrete. Nije to dio mene – govori Blaženka, koja je zavođenje tijekom nastupa isprobala i na članovima žirija.

Linker
12. travanj 2024 08:11