Sipa/Cropix
UREDNIČKI PROJEKT

Blake Lively predstavila novi projekt - svoju lifestyle stranicu

Mnogi su s nestrpljenjem iščekivali novi lifestyle portal Blake Lively (26) – Preserve koji je nedavno ugledao svjetlo dana i izazvao podijeljena mišljenja. Mnogi nisu očekivali takav koncept i stil od jedne trendseterice kao što je Blake.

– Ja nisam urednica, niti umjetnica, niti stručnjak, a posebice nisam osoba koja će zagovarati što ćete kupovati ili jesti – započela je svoj prvo uredničko pismo lijepa glumica.

Ono što je mnoge iznenadilo je odabir crne boje koja dominira stranicom i koja uvelike razlikuje portal Preserve od ostalih portala slične tematike, posebice onih u vlasništvu zvijezda sa sličnim statusom.

Foto: Screenshot

Moto i zadaća stranice je, kako urednica naglašava, predstavljanje američkih umjetnika i američkih priča. Fokus svih tema je u očuvanju tradicije i sjećanja.

Stranica ima svega nekoliko rubrika, od kojih najveću pažnju privlače recepti, online trgovina i zabava.

– Stranica je djelomično zamišljena kao magazin, online tržnica, okupljalište filantropa te, prije svega, mjesto izlaganja mašte, orginalnosti, kvalitete i ljudi koji stoje iza svega toga – zaključila je svoje pismo Blake i pozvala čitatelje diljem svijeta da joj se u tome pridruže.

Linker
16. travanj 2024 10:23