Sipa/Cropix
ODUVIJEK ŽELI BITI OTAC

Bivši zaručnik Sofije Vergare otkrio zašto je podigao tužbu protiv nje

Bivši zaručnik zvijezde TV serije Moderna obitelj otkrio je koji razlozi stoje iza anonimne tužbe koju je podigao, a koja je naposljetku dospjela u javnost.

Američki poduzetnik Nick Loeb (39) tužio je svoju bivšu zaručnicu Sofiju Vergaru (42) jer je ona navodno željela uništiti embrije koje su njih dvoje zajedno smrznuli.

– Oduvijek vjerujem da život počinje oplodnjom. Nisam stvorio ta dva embrija da bi naposljetku bili uništeni, oduvijek sam htio biti otac – objasnio je u izjavi bivši zaručnik slavne glumice, javlja Us Weekly.

Nick je naglasio da odgovornost i obvezu koju roditeljstvo donosi shvaća vrlo ozbiljno te da od Sofije ne traži ništa.

– Od bivše ne tražim nikakvu roditeljsku ni financijsku odgovornost, a čak sam joj dao i priliku da bude uključena u djetetov život u budućnosti, u slučaju da promijeni mišljenje – stoji u njegovoj izjavi.

Sofijini odvjetnici demantirali su njegove navode da je ona htjela uništiti embrije te otkrili kako su njih dvoje još prije 17 mjeseci dogovorili da će embriji ostati netaknuti sve dok obje strane zajedno ne odluče drugačije i oboje ne odobre promjenu.

Sofia je trenutno zaručena za poznatog glumca Joea Manganiella, a s Nickom je razvrgnula zaruke u svibnju prošle godine.

Linker
24. travanj 2024 18:10