Splash/ARHIVA
NE ŽALI SE

Bivši suprug Britney Spears progovorio o njihovom odnosu

Bivši suprug poznate pjevačice otkrio je kako je mu je bilo u braku s pop princezom te kako se snalaze u zajedničkom odgajanju sinova otkako više nisu zajedno.

Kevin Federline (36) i Britney Spears (33) vjenčali su se 2004. godine nakon samo tri mjeseca veze, a razišli 2007. godine i u tom braku dobili dva sina. Iako su se rastali zbog nepomirljivih razlika u karakteru, poznati par ostao je u dobrim odnosima i odlično funkcioniraju zajedno odgajajući svoje sinove Jaydena (8) i Seana (9).

Foto: Arhiva

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, Kevin je otkrio kako mu je period s pop princezom zasigurno jedno od najljepših razdoblja u životu i to zato jer su dobili dva prekrasna sina.

– Oboje podjednako sudjelujemo u odgoju naših sinova i to mi je jako drago. Nemam se što žaliti – rekao je bivši suprug popularne pjevačice i dodao kako redovito komunicira s njom.

– Često smo u kontaktu, ali najčešće razgovaramo o djeci i njihovim školskim obavezama – izjavio je Kevin koji zasigurno nema ništa protiv novog muškarca u životu svoje bivše supruge.

Linker
27. travanj 2024 19:30