BEZ NADE

Bivši suprug Amy Winehouse u komi nakon predoziranja

Iako je bio uznapredovao u borbi protiv ovisnosti, bivši suprug preminule pjevačice Amy Winehouse opet je pretjerao s drogom, alkoholom i tabletama te pao u komu. Blake Fielder-Civil (30) trenutno se nalazi u bolnici u Dewsburyu, priključen na aparate za održavanje života.

Pronašla ga je djevojka Sarah Aspin s kojom ima 15-mjesečno dijete, shrvana jer je Civil naporno radio na odvikavanju, te čak neko vrijeme radio i kao savjetnik za odvikavanje.

– Nije bio sklon alkoholu, ali tu je večer kući došao pijan. Nisam bila sigurna na čemu je, no kada mu se jezik počeo plesti shvatila sam da je pio. Ujutro sam ga pronašla sivog i onesviještenog na podu – ispričala je Aspin.

– Prisjetite se da ga je Amy voljela. Molimo za njegov oporavak – napisao je na Twitteru Mitch Winehouse, njegov bivši tast. Tek je mjesec dana prošlo od prve godišnjice smrti njegove kćerke, slavne pjevačice koja je umrla od trovanja alkoholom. Amy i Blake razveli su se 2009., a ona se pobrinula da bivši suprug ne sudjeluje u njenoj ostavštini.

Linker
18. travanj 2024 20:30