Sipa/Cropix
NIJE JOJ ŽAO

Bila sam ljuta i frustrirana i odlučila sam otići iz "Uvoda u anatomiju"

Lijepa glumica u velikom intervjuu za rujansko izdaje magazina Good Housekeeping otkrila je zašto je 2010. napustila seriju koja ju je proslavila, te je li požalila zbog toga.

Katherine Heigl (35) sa suprugom i dvije posvojene kćerkice živi na ranču u Utahu i kaže kako neopisisvo uživa u obiteljskom životu, u prirodi i bez gradskih gužvi.

Glumica je u intervjuu otkrila kako je Uvod u anatomiju, seriju koja ju je vinula u orbitu slavnih, napustila upravo zbog obitelji i jer je shvatila da zbog cijelodnevnih snimanja propušta vrijeme sa svojim djetetom što ju je, ispričala je, jako ljutilo i frustriralo.

Nakon što su ona i njen suprug Josh Kelley 2009. posvojili djevojčicu Naleigh, Catherine je uzela par mjeseci slobodno kako bi se posvetila bebi. Kada se vratila na set,više ništa nije bilo isto za nju:

– Kući bih dolazila ljuta što sam propustila sve što je Naleigh radila toga dana i što nisam bila s njom – ispričala je glumica.

– Tada sam shvatila da sam pobrkala prioritete. Ulagala sam previše vremena i energije u posao, a odgajana sam tako da mi obitelj bude na prvom mjestu – rekla je glumica te dodala da je tada odlučila povući se iz serije.

Odluku o preseljenju u Utah donijela je uskoro nakon toga, a posao odnosno projekte na kojima radi prilagođava obitelji.

2012. sa suprugom je posvojila još jednu djevojčicu, Adalaide. Danas kaže kako je najsretnija kada sa svojom obitelji i četiri psa leži na kauču i zajedno čitaju ili gledaju televiziju.

Linker
25. travanj 2024 15:10