MADONNA

Bila sam čudakinja kojoj su se svi rugali

Pop-kraljica Madonna otkrila je jednu neobičnu zanimljivost o svom odrastanju u intervjuu za svibanjski broj časopisa Vanity Fair. Za razliku od današnjeg statusa apsolutne vladarice scene, u doba kad je još bila tinejdžerica, slavna se Maddie nije baš uklapala među svoje vršnjake i često je bila predmetom sprdnje.

U sedamdesetima, kada je prolazila kroz svoje “problematične godine”, Madonna je bila sve samo ne obična srednjoškolka, zbog čega su je njezini školski kolege smatrali čudakinjom.

-Nisam bila ni hipijevka ni šminkerica, pa sam na kraju završila kao čudakinja. Zanimali su me klasični balet i glazba, a djeca su poprilično zlobna prema onima koji su drugačiji – rekla je Madonna u razgovoru za Vanity Fair, na čijoj će se naslovnici naći deseti put.

-Bila sam jedna od onih prema kojima su se drugi loše odnosili. Kada mi se to dogodilo, umjesto da sam se povukla u sebe, odlučila sam istaknuti svoje različitosti. Pa tako nisam depilirala noge, imala sam dlakave pazuhe. Odbijala sam se šminkati i općenito prilagoditi kalupu koji je određivao kako je uobičajeno lijepa djevojčica trebala izgledati pa su me zato još više maltretirali – nastavila je pjevačica.

Osim o odrastanju, dugogodišnjoj karijeri, majčinstvu i novom albumu, u iscrpnom intervjuu progovorila je i o Britney Spears. U svom osvrtu na nemile događaje koji su snašli nekadašnju pop-princezu, okomila se na paparazze koje optužuje da zadiranjem u tuđu privatnost zapravo osobi oduzimaju energiju i tako joj okrutno nanose bol.

Madonna se, po svemu sudeći, sa svojim “emocionalnim vampirima” iz tinejdžerskih dana sama dobro nosila s obzirom na to da je upravo njih navela kao ključne pokretače postignutog uspjeha. A slične se teme pjevačica, koja će u kolovozu ove godine navršiti 50 godina, dotakla i na nedavnoj svečanosti prilikom koje je primljena u Rock`n`Roll kuću slavnih. U svom govoru zahvale prozvala je sve one koji su je podcijenili i nisu vjerovali u nju te im je od srca zahvalila na tome, jer to ju je, kako kaže, samo motiviralo na to da da sve od sebe.

Prkosna Maddie trenutno ima pune ruke posla oko promocije svog najnovijeg albuma “Hard Candy”, koji će premijeru na svjetskom tržištu imati 28. travnja, što njezini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju.

Linker
17. travanj 2024 01:33