MIRNA BEREND

Bez dlake na jeziku

Znak Raka dominantniji je u izgledu nego u ponašanju i načinu razmišljanja TV voditeljice Mirne Berend. Uvriježeno je da su Rakovi samozatajni, stidljivi i neskloni javnom iznošenju svog mišljenja, što kod Mirne nije slučaj. Za nju bi se prije moglo reći da nema dlake na jeziku i da zna biti ponekad i bolno iskrena.

Ona je provokativna, jasna i direktna, a njezin način komunikacije joj često u životu može stvarati teškoće u odnosu s ljudima. Nagla je, temperamentna i impulzivna, a ishitrene reakcije mogu je sprečavati u ostvarenju planova, na način da se možda zamjeri nekim osobama koje će potom zaustaviti njezino napredovanje prema željenom cilju.

U njezinom horoskopu prisutan je velik otpor prema autoritetima. Odvažno će se suprotstaviti svemu što je u suprotnosti s njezinim uvjerenjima, a često ju je to u životu stajalo neispunjenih ambicija. Energetska strujanja koja proistječu iz Mjeseca u Vodenjaku ucjepljuju joj nekonvencionalnost i nagon da iskorakne iz uobičajenih šablona i klišeja.

Podznak povećava buru emocija u njoj, rađa odvažnost, samouvjerenost i snagu koja je stalno tjera naprijed, pretvarajući njezinu svakodnevicu povremeno u bojište na kojem se vodi bitka za opstanak. Dom je njezina oaza, utočište od svih nevolja, u kojem se osjeća opušteno, zadovoljno i sigurno. Duboko je intuitivna, no ne oslanja se uvijek svoj unutarnji glas.

Aspekt Marsa i Saturna govori o vrlo razvijenim obrambenim mehanizmima. Kako bi se zaštitila od razočaranja i boli, u odnosu s drugima naučila je nositi maske i ne dopušta svakome da zaviri ispod zaštitnih slojeva gdje se, zapravo, krije toplo i ranjivo srce.

Linker
03. svibanj 2024 14:27