Sipa/Cropix / BFA/SIPA
PRIJATELJSKA PODRŠKA

Beyonce zatražila savjet o razvodu od Gwyneth Paltrow

Već nekoliko mjeseci piše se o razvodu braka slavne pjevačice Beyonce (32) i repera Jay Z-ija (44), a sada je došlo i nekoliko potvrda od različitih izvora kako će se to uistinu i dogoditi, ove jeseni nakon završetka zajedničke turneje.

S obzirom da joj je brak posljednjih nekoliko mjeseci na klimavim nogama, Beyonce je zatražila savjet od najbolje prijateljice Gwyneth Paltrow (41).

Izvor blizak paru potvrdio je za Us Weekly kako je Beyonce odlučila zatražiti savjet od oskarovke jer želi na isti način prekinuti svoj brak i ostati u dobrim odnosima sa suprugom. Beyonce i Jay Z žele se sporazumno razvesti, a najbolje savjete kako to učiniti prijateljski dala im je upravo Gwyneth.

– Beyonce i Jay Z na jesen planiraju objaviti sporazumni razvod i nakon toga ostati u vrlo dobrim odnosima te se još neko vrijeme pojavljivati zajedno u javnosti – ispričao je izvor blizak paru.

Beyonce je u nekoliko navrata izjavila kako je Gwyneth divna osoba i odlična prijateljica te joj njeno mišljenje i podrška mnogo znače.

Linker
26. travanj 2024 05:16