ISKUSTVO ŽIVOTA

Beyonce: Tijekom poroda komunicirala sam s Blue Ivy

Dok se priprema za svjetsku turneju, američka pop zvijezda Beyonce u razgovoru za magazin Vogue progovorila je o majčinstvu, a osobito se raspričala o tome kako joj je bilo na porodu.

– Dok sam imala trudove zamišljala sam kako moje dijete treba otvoriti jako teška vrata i dok sam zamišljala kako mora da je to teško za tako malenu bebicu, jednostavno nisam mogla misliti na svoju bol – ispričala je Beyonce te dodala kako je imala osjećaj da komunicira s Blue Ivy tijekom poroda.

U rađaoni su s njom bili obitelj i prijatelji te suprug Jay-Z , uz koje se odjećala snažno i smireno: – Jendostavno sam se prepustila i uživala u svakom trudu, bio je to najljepši dan mog života – kazala je pjevačica koja glasine kako danas 13-mjesečnu kćerkicu uopće nije rodila ona nego surogat-majka jedva da je željela komentirati. Rekla je samo kako joj nije jasno kako netko uopće može to izmisliti.

Malena Blue Ivy od rođenja je stalno na putu s majkom i ocem, a raspored Beyonceine predstojeće turneje The Mrs. Carter Show World Tour krojen je tako da pjevačici ostavi dovoljno vremena za kćerkicu. Ipak, zvjezdani par planira se smiriti jednog dana jer im je važno da Blue Ivy ima normalno djetinjstvo, a najviše od svega žele da dobije brata ili sestru.

Linker
20. travanj 2024 00:52