NAKON RAZVODA

Bernard Krasnić nije u najboljoj formi

Otkako se prije nepuna dva mjeseca razveo od šest godina starije supruge, pjevačice Nine Badrić, zagrebački poduzetnik Bernard Krasnić (31) prilično se zapustio. Vidljivo je to i na fotografijama sa zagrebačke Špice, kojom je prošetao prošle subote.

Nekoliko kilograma viška, trbuščić i poduža kosa, odaju kako mu je nakon devet zajedničkih godina provedenih s pjevačicom, ipak potrebno neko vrijeme kako bi prebrodio težak životni period. Ili se, možda, na njemu vide tragovi neprospavanih noći.

KRONIKA JEDNE LJUBAVI: Nina do zadnjeg trenutka nije skidala prsten

Naime, utjehu zbog rastave, priča se, pronalazi u čestim tulumarenjima s prijateljem Azerom Berberom, vlasnikom lanca restorana „Daily Fresh“ te dečkom manekenke Aleksandre Grdić, koja mu, kako je nedavno izjavila, tolerira noćne izlaske. A Bernard je slobodan muškarac pa ne mora, a i nema kome, polagati račune.

Do razlaza pjevačice i poduzetnika došlo je u listopadu ove godine, nekoliko tjedana nakon što su proslavili treću godišnjicu braka. Iako su se glasine kako je njihov brak u krizi pojavile još tijekom ljeta, koje je pjevačica uglavnom provodila sama, nastupajući u brojnim hrvatskim gradovima, većina je mislila kako je ipak riječ samo o prolaznim poteškoćama. Stoga je Ninino obraćanje medijima, u kojem je objavila da se zbog nepomirljivih razlika u karakterima razvodi od Bernarda, iznenadilo mnoge. Dva mjeseca nakon, svako od njih se s razvodom nosi na svoj način.

Dok Nina uživa u samotnim šetnjama gradom te uskoro planina otputovati sama na godišnji odmor, Bernarda izgleda više vesele noćni provodi u, zasad, samo muškom društvu.

Barbara Ivezić

Linker
30. travanj 2024 07:14