LJUBITELJI TENISA

Ben Stiller i Michael Caine uživali u Wimbledonu

Nakon Shakire, Roba Lowea, Grace Jones i engleske kraljice Elizabete II, u gledalištu na Wimbledonu pojavili su se i poznati glumci Ben Stiller (44) i Sir Michael Caine (77). Društvo su im pravile supruge – Benova žena Christine Taylor (38) američka je glumica, a Shakira Caine (63), rođena Baksh, bivša je glumica i manekenka indijskog podrijetla.

Stiller je prvi put posjetio Wimbledon prošle godine, no čini se da se ove godine puno bolje proveo zahvaljujući društvu svoje žene i Caineovih. Uz ozbiljno crno odijelo odjenuo je bijelu košulju i kravatu.

Iako podjednako ozbiljno odjeven – u tamnoplavom odijelu, košulji i kravati – Sir Michael bio je odlične volje te je stalno zbijao šale kojima je zabavljao cijelo društvo. Bračni par Caine izgledao je skladno, u istoj nijansi tamnoplave boje – Shakira je nosila haljinu i nešto svjetlije plavi šešir.

Druželjubivi Caine susreo se s još nekim prijateljima – srdačno je pozdravio Simona Fullera, britanskog televizijskog producenta i tvorca showa “Idol”, i njegovu suprugu Natalie Swanston.

Holivudsko društvo pogledalo je krajnje neočekivani poraz Rogera Federara od Tomasa Berdycha te pobjedu ovogodišnjeg favorita, teniske zvijezde Andyja Murrayja nad francuzom Jo-Wilfriedom Tsongom.

Linker
23. travanj 2024 13:44