SKRIVANA LJUBAV

Belma ipak voli Džombu

Lijepa Riječanka Belma Hodžić, voditeljica na RTL-u, i proslavljeni rukometaš Mirza Džomba više ne kriju svoju vezu. Zajedno su viđeni na otvaranju novog riječkog kluba Terminal prošlog tjedna, no Belma je ipak samo kratko odgovorila kako „nema komentara“.

Očevici kažu da su u klub stigli svaki u svom društvu, no ubrzo su se počeli družiti pa i zaplesali na podiju. Inače, viđeni su na drugoj večeri višednevnog otvaranja kluba kada su mogli ući samo oni s pozivnicama.

O njihovoj se vezi „šuška“ mjesecima, a vole se navodno još od početka ljeta. Naime, tada su zajedno viđeni na koncertu Zdravka Čolića na opatijskoj Ljetnoj pozornici, no Belma je nakon toga više puta demantirala da je ljubavnoj vezi.

No, ljeti su se, govori se, nalazili i na rukometaševoj jahti, a polazišna točka bili su im Ičići kod Opatije gdje se nalazi marina u kojoj je brodica usidrena. Iako su oboje Riječani, trenutno su na radu u Zagrebu, Belma na televiziji, a Džomba igra za rukometni klub Zagreb.

Inače, Belma je lani okončala romansu s dugogdišnjim dečkom, a od Džombinih bivših veza najpoznatija je ona s HTV-ovom novinarkom Nevenom Rendeli. Iva Balen/EPEHA

Linker
19. travanj 2024 19:49