Splash
ŽIVOT NA DVA KONTINENTA

Beckhamovi - ušminkana obitelj vječno na putu

David Beckham (39) snimljen je sa svojim sinovima Romeoom i Cruzom i kćerkom Harper na losanđeleskom aerodromu na putu za London, a pritom su svi odreda bili pomno uređeni i ušminkani.

Slavna obitelj živi na relaciji Los Angeles – London jer im se jako sviđa život u Americi, no budući mama Victoria svoj ured ima u Londonu, a tamo im žive i roditelji odnosno djedovi i bake, Beckhamovi su često na putu.

Čini se da su Victoria i David svoju ljubav prema modi prenijeli i na svoju djecu jer su dječaci već pravi mali šminkeri, a i njihova kćerka Harper, koja je ovoga puta spavala u tatinom naručju, uvijek je odjevena poput prave male princeze.

Foto: Splash

Victoria je u nedavnom intervjuu ispričala kako im život u Americi odgovara zbog klime i velike sigurnosti koju tamo imaju njihova djeca, a dizajnerica je naglasila i kako se upravo u Americi uspjela probiti i izgraditi karijeru u modnom svijetu. Victoria Ameriku voli jer smatra da ondje žene i muškarci imaju jednake šanse za uspjeh, za razliku od Europe.

No, svojim domom ipak smatra London gdje je i sjedište njene kompanije i kamo je otputovala sama samo nekoliko dana prije ostatka obitelji.

Linker
16. travanj 2024 20:05