Instagram
NA NOVOM ALBUMU

Barbra Streisand snimila duet s Elvisom Presleyem

Iako to nije imala prilike za njegovog života, Barbra Streisand (72) na nadolazećem će albumu snage udružiti s kraljem rock ‘n’ rolla Elvisom Presleyem.

Slavna Barbra najavila je novi album naziva Partners koji će se u cijelosti sastojati od dueta s poznatim pjevačima među kojima će se, zahvaljujući čudima tehnologije, naći i Kralj.

Barbara je potvrdila svojim obožateljima izlazak albuma s 12 pjesama, sve s muškim duetima, koji će se u prodaji naći sredinom rujna. Na albumu će joj se pridružiti i Stevie Wonder, Lionel Richie, Andrea Bocelli, Michael Bublé, John Mayer, John Legend, Blake Shelton, Babyface, Josh Groban i Jason Gould.

“Nevjerojatni talenti na jednom mjestu” – podijelila je na Instagramu komentar uz naslovnicu albuma popularna pjevačica, aludirajući na slavne muške vokale.

Poznato je kako je Barbra htjela snimiti duet s Elvisom dok je bio živ no to se nije dogodilo. Kralj je za života postao legenda oborivši mnoge rekorde: u dvadesetak godina rada objavio je 97 ploča, a na vrhovima top-lista proveo je čak 996 tjedana te je s vremenom postao jako izbirljiv kada su novi projekti bili u pitanju.

Linker
26. travanj 2024 20:13