KLJUČ DOBROG IZGLEDA

Barbara Nola: Napokon sam se riješila akni

No, čim završi snimanje sapunicâ, i ‘privatno’ promijeni barem frizuru jer, priznaje, poludi da je svaki dan ista.

Jeste li prirodna plavuša? – Brineta sam, ali što mogu kad moj muž Lukas voli plavuše. Da nije tako, bila bih ljubičasta, zelena ili ružičasta. Kojim preparatima njegujete kosu? – Uglavnom L’Orealovima, a ponekad kosu ‘nahranim’ i maslinovim uljem.

Kako čuvate ten od jake kazališne i televizijske šminke? – Ten su mi spasili preparati dr. Murad: zahvaljujući njima, napokon sam se riješila akni koje sam dobivala od ‘teške’ šminke.

Koje kreme upotrebljavate da biste kožu lica zaštitili od hladnoće? – Muradovu kremu s vitaminom C za osjetljivu kožu.

Kako ste reagirali kad ste primijetili prve bore? – Stavila sam Chanelovu kremu protiv bora oko očiju i nabavila njihove Eye patch obloge. Koje ste kozmetičke tretmane dosad iskušali? – Čišćenje lica stotinu puta, poneku masažu, te tretman glikolnom kiselinom koji je odličan za osvježenje lice, a ujedno i protiv bora. No, nemarna sam, a ključ dobrog izgleda je u upornosti.

Jeste li zadovoljni svojim izgledom? – S godinama sam sve zadovoljnija, čak su mi i moje mane postale drage. Nakon davne operacije nosa, razmišljate li o još kojem estetskom zahvatu? – Ne, jer je to bilo jedino što mi je zaista smetalo za posao. Nisam inače opterećena sitnicama u izgledu, jer je privlačnost ionako u šarmu ili seksepilu. Čiju dekorativnu kozmetiku upotrebljavate? – Uvijek je to Chanel – divan, diskretan, baš ono francuski ‘šik’.

Koji postupak uljepšavanja najviše volite? – Kad mi netko napravi dobru frizuru, jer je onda sve drugo lako.

Koji vam je parfem omiljen? – Coco Mademoiselle, jer mi taj miris s notama naranče, bergamota, ruže i jasmina uljepša dan.

A koji ruž za usne vam najbolje pristaje? – U boji mesa. U kakvoj se odjeći osjećate najzavodljivije? – U čizmama s visokim potpeticama i haljinama. Koliko vam treba minuta da se spremite za izlazak? – Između 10 i 45 minuta, ovisno o tome koliko imam vremena. Imate li vlastiti ‘recept’ za ljepotu? – Vježbaj, spavaj, hranu daj i svojoj duši i brini se za druge, a ne samo za sebe.

Jagoda Zamoda

Linker
19. travanj 2024 06:10