CJELODNEVNO KUPANJE

Barbara Kolar: Umjesto Zrća biram skrovite plaže

Radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar (42) za razliku od većeg broja svojih kolegica i kolega koji se već “namaču” po hrvatskim plažama pravo na odmor tek mora zaraditi radnim posjetom Londonu, gdje će tjedan dana izvještavati s Olimpijskih igara. Kupanje i sunčanje dočekat će stoga još željnija pravog opuštanja.

– Dva tjedna provest ću na srednjem Jadranu u privatnom aranžmanu – poručila je tajanstveno i sa smiješkom.

Omiljena voditeljica Antene Zagreb ni na odmoru neće odustati od ranog ustajanja, ali ovoga puta iz čistog gušta.

– Jedna sam od onih koji na more odlaze rano i ostaju do navečer. Tim više što nisam osoba od izlazaka, pa ne idem na Zrća i slične lokacije. Naglasak je na izležavanju, čitanju i plivanju. U Hrvatskoj sam uglavnom istražila sve, pa se ne vrzmam okolo, već sam posve usmjerena na more – objašnjava Barbara.

Barbarina osjetljiva koža ne trpi ipak dugotrajno izlaganje suncu, pa se tijekom svojih cjelodnevnih izleta mora dobro čuvati.

– Alergična sam na sunce i blijede sam puti, pa koristim Biodermine antialergijske kreme i vrlo sam pažljiva – izjavila je voditeljica.

Mnogi odmor ne mogu zamisliti bez izbora glazbenih albuma, ali za radijsku voditeljicu, koliko god se radilo o osvjedočenoj ljubiteljici muzike, nije čudno da je poželjela kratki odmak od zvučne umjetnosti.

– Imam dovoljno glazbe u svakodnevnom životu, tako da je neću nositi sa sobom. Ali zato ću ponijeti 6-7 knjiga – red aktualnog chick lita, red zaostataka poput krimića Joa Nesbøa. Čitat ću i časopise, i to stranicu po stranicu, jer naposljetku moram znati što se događa, zar ne? – primijetila je voditeljica.

I na pitanje o omiljenim plažama odgovorila je retorički.

– Što je to javna plaža? Apsolutni sam zagovornik skrovitih uvalica. Srećom nisam zanimljiva paparazzima, ali svejedno nastojim pronaći mjesta koja ne privlače “radnike” iz tog zanimanja – zaključila je Barbara Kolar.

Linker
20. travanj 2024 04:39