ZVJEZDANI PSI

Barbara Kolar u potrazi za ljubimcem

Iako časopis Moj pas izlazi od davne 1953. godine, priliku da ga počitaju imali su samo pretplatnici i članovi Hrvatskog kinološkog saveza, a sada se ta prilika nudi i svim ljubiteljima pasa te ostalih životinja.

Naime, od studenog Moj pas bit će dostupan i na kioscima diljem Hrvatske. Bio je to dovoljan razlog da se u jarunskom restoranu Lido okupe vlasnici četveronožnih ljubimaca, ali i oni koji će, poput Barbare Kolar, to tek postati.

– Još uvijek nemam psa, ali sam u procesu nabavke jednog. Sigurna sam samo da će to biti kujica Cavalier King Charles španijela – kaže Barbara Kolar, inače diplomirana veterinarka.

Časopis je došao podržati i poznati ljubitelj pasa, Ibrica Jusić, koji odnedavno ima novog ljubimca, 7-mjesečnog belgijskog ovčara gronendala Bonda, koji je ime dobio po slavnom detektivu 007. Svog četvrtog prijatelja nabavio je u Italiji, pa Ibrica tako u šali kaže da mu Bond mnogo pomaže kod prelaska granice.

– Bond ima europsku putovnicu – izjavio je glazbenik.

Javnosti su svoje kućne ljubimce predstavili i Vesna Bandić, supruga zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koja je na “pesje okupljanje” povela zlatnog retrivera Rudija, kantautorica Lea Dekleva dovela je svoju najvjerniju pratiteljicu 7-godišnju Taru, dok je Ella Dvornik pokazala svoju novu ljubimicu, kujicu pasmine kokpu. Riječ je o jednogodišnjoj mješanki kokera i pudlice, popularnog imena Obama.

Maja Jurović

Linker
14. travanj 2024 05:02