NAJLJEPŠI POKLON

Barbara Kolar: U novoj godini želim dobrog frajera

Spontanost, duhoviti komentari, zafrkancija i na vlastiti račun, blistav osmijeh i majstorske improvizacije u emisijama uživo – osobine su zbog kojih je 41-godišnja Barbara Kolar , voditeljica TV emisija Ples sa zvijezdama i Zvijezde pjevaju, postala zaštitno lice Hrvatske televizije. Njezin entuzijazam nije popustio ni u šestoj sezoni popularnog showa, čak naprotiv, čini se da je svih 16 subota rezerviranih za ples i pjevanje bila sve bolja i bolja.

Uz to, njen glas veseli Zagrepčane svakog radnog dana u cik zore, kad im u eteru jutarnjeg showa Antene Zagreb “servira” vruće teme. Radio je bio i ostao Barbarina najveća ljubav, a radeći na Anteni Zagreb ima privilegiju uživati u onome što također veoma voli – u glazbi. Proteklu godinu voditeljica pamti po odličnim koncertima Georgea Michaela i Lennyja Kravitza u zagrebačkoj Areni, ali i po iznenađenju omiljenog joj glazbenika, slovenskog kantautora Zorana Predina . Na molbu njezinih radijskih kolega Zoran Predin je samo zbog nje iz Ljubljane došao na Antenu Zagreb i iznenadio je darovima za svetog Nikolu: potpisanim CD-om i ulaznicama za koncert.

Za Barbaru je 2011. bila jedna od najvažnijih godina jer je napokon, nakon sedam godina podstanarstva (a prije toga života u roditeljskom domu), kupila vlastiti stan. Njena oaza nalazi se na zagrebačkoj Savici, i premda je pred njom uređenje tog prostora i borba s majstorima, priznaje da se svemu neizmjerno veseli jer su za nju to slatke brige. Ako sve bude išlo po planu, nada se useljenju na proljeće, možda baš za 42. rođendan. I možda u društvu “nekog dobrog frajera”, što nam je otkrila kao novogodišnju želju… Zasad je samo sigurno da s njom u novi dom ide 20-mjesečna Lola, pasmine Cavalier King Charles Spaniel.

Marijana Marinović

Linker
18. travanj 2024 21:15