NIKAD DOSTA

Barbara Kolar: Trebam skinuti još nekoliko kilograma

– Volim sve rituale ljepote i lickanja, ali nisam pretašta žena koja puno vremena pridaje tome, samo onoliko koliko treba. Najviše se volim uvaliti u kadu pa kasnije upotrijebim maslace za tijelo. Na kozmetičkim tretmanima mi uvijek bude dosadno, bilo bi super da još šest drugih stvari mogu raditi dok tamo sjedim- ispričala je Barbara Kolar za Tportal.hr.

– Nisam usta otvorila, a izašla je hrpa nekih izmišljenih članaka. Inače, ja sam zadovoljna jer sam to i htjela. Ali to nije dosta. Htjela bih skinuti još tri, četiri, koliko mi fali da uđem u jedne traperice od prije deset godina s naslovnice Cosmopolitana – kaže Barbara i nastavlja da ne želi tome pridavati toliko pažnje.

– Nisam skidala kile da bih impresionirala javnost. Taman mi je za neku novu garderobu trebalo, ali i za novu sezonu ‘Plesa sa zvijezdama’, a priznajem, proradio je tu i inat ‘mogu ja to’. Pričanje o tome mi je potpuno bezveze. Moj porok se vidi, nažalost, jer ja volim jesti. Porok mnogih se ne vidi. Ja odem dva puta na večeru i to se odmah vidi – potužila se.

Linker
19. travanj 2024 13:08