PLES SA ZVIJEZDAMA

Barbara Kolar: Preskačem doručak i gušim se u jagodama

Iako popularni ‘Ples sa zvijezdama’ vodi već sedmu sezonu, Barbara Kolar (42) s nestrpljenjem iščekuje skori početak tog HTV-ova showa. Nova sezona, koja kreće 3. studenog, naime, donosi izmjenjenu scenografiju, za koju Barbara kaže da je ‘u dobrom smisli kičasta’ te malo drugačija pravila natjecanja. Njezin drugi voditeljski angažman, onaj u jutarnjemprogramu radija Antena krivac je što voditeljica, iako je velika pobornica zdrave prehrane, već godinama ne doručkuje.

– Nažalost, ne doručkujem jer ustajem u 4.15 ujutro i u to doba u usta ne mogu staviti apsolutno ništa. Znam da nije zdravo, ali nešto pojedem tek oko 11 sati, kad već ‘štrikam’ od gladi – priča Barbara te dodaje da vikendom ipak uživa u jutarnjem obroku i onda se počasti obilnim doručkom.

Barbara je gurmanka, ali i pobornica zdrave prehrane, no priznaje da ju životne okolnosti često sprječavaju da se baš uvijek zdravo hrani.

– Imala sam fazu kad sam tamanila jagode usred zime, no to me je prošlo, sad se držim načela slow-fooda, nastojim jesti sezonske i lokalno uzgojene namirnice – kaže Barbara.

Linker
19. travanj 2024 15:40