NOVI BREND NA TRŽIŠTU

Baj, baj problematičnoj koži

Odlične vijesti za sve one s osjetljivom kožom lica i vlasišta: na hrvatskom tržištu odnedavno su dostupni proizvodi američkog kozmetičkog brenda MALIN + GOETZ, specijaliziranog za njegu problematične kože.

Priča počinje prije dvanaest godina u njujorškoj četvrti Chelsea, gdje su osnivači kuće Matthew Malin i Andrew Goetz otvorili svoj prvi “laboratorij”. Misija im je bila fokusirati se na potrebe žena i muškaraca s osjetljivom kožom te stvoriti program njege za ljude poput Matthewa – koji pate od rozaceje, ekcema, seboreje, alergija na parfeme i suhe kože.

Od onda pa do danas razvili su širok arsenal proizvoda među kojima se posebno ističu nježni čistači koji hidratiziraju i održavaju prirodnu pH ravnotežu kože te hidratantne kreme i serumi koji koriste njegujuće masne kiseline umjesto ulja, silikona i voskova koji začepljuju pore.

Foto: Malin-Goetz

Osim samim proizvodima, osnivači se jako ponose i načinom na koji oni nastaju: cijeli asortiman je prirodnog sastava, proizveden lokalno, u suradnji s malim, obiteljskim manufakturama u New Yorku, New Jerseyu i Connecticutu.

MALIN + GOETZ proizvode moguće je naručiti putem web shopa WoW Junkie.

Linker
18. travanj 2024 06:38