Facebook/Nova TV
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Baby Dooks beskrajno uživao kao Esma Redžepova - i pobijedio

Baby Dooks nastupio je kao Esma Redžepova u čemu je sam jako uživao, pohvalilo ga je i žiri koji mu je dodijelio najveći broj bodova, ali i njegove kolege koji su ga svi također nagradili bodovima – Vanda je rekla kako nitko nije imao takav sjaj u očima dok je izvodio svoju pjesmu.

Baby Dooks nije krio veselje što je utjelovio Esmu na pozornici, a njegov entuzijazan mu je donio i pobjedu u osmoj epizodi. Deset tisuća kuna odabrao je darovati Zakladi Ana Rukavina.

Vanda Winter u ovoj emisiji transformirala se u Cindy Lauper i donijela duh 80-ih na pozornicu, Giuliano je bio u ulozi Bon Jovija, koja mu je kako kaže, bila najlakša do sad i najbolje mu je sjela, a i žiri je prepoznao da je na “svom terenu”.

Jasna Palić Picukarić je dobila možda najnezahvalniji zadatak – otpjevati Jelenu Rozgu pred Jelenom Rozgom koja je bila u žiriju: iako se pribojavala njene reakcije, Jelena se oduševila kako ju je dobro Jasna “skinula”.

Andrea Andrassy kao veliki fan Michaela Jacksona utjelovila je njegov lik za što je pokupila velike pohvale žirija. Jelena Rozga istaknula je kako je ona imala najteži zadatak jer je morala pjevati i plesati u isto vrijeme.

Mario Petreković u ovoj emisiji postao je slavni taljanski tenor Andrea Bocelli i svojom dojmljivom izvedbom posebno oduševio Sandru Bagarić koja je rekla kako je napokon do izražaja došao Mariov dobar glas koji inače uvijek ostane u sjeni kostima i šminke.

Minea se transformirala u Billyja Idola za što je pokupila pohvale žirija, a svi su se složili da da se odlično snalazi u muškim ulogama. Jelena Rozga naglasila je kako Mineu poznaje 18 goidna i da je velika profesionalka, te da je nakon ovog showa mnogima začepila usta.

Ronald Braus pretvorio se u Terezu Kesoviju pri čemu je i zasvirao flautu koju mu je posudila Sandra Bagarić, a koju je iznjela iz ratnog Sarajeva 1992. godine.

Linker
16. travanj 2024 07:03