PODRŠKA JE NAJVAŽNIJA

Atraktivni vaterpolisti predstavljaju novu kampanju "Hvala Vam"

U novoj kampanji Hvala Vam, hrvatski vaterpolisti zahvaljuju navijačima na podršci tijekom cijele sezone te pozivaju na bodrenje na Europskom prvenstvu koje se odvija u Budimpešti od 13. – 26. srpnja 2014.

Porukama Hvala vam što ste uz nas, Vi ste naša budućnost, Vaša podrška naša je snaga te Za vas ostavljamo srce u bazenu, vaterpolisti pozivaju na podršku sve generacije najtrofejnijeg hrvatskog momčadskog sporta.

– Igrati za Hrvatsku za sve nas je neopisiv osjećaj i ponos. Podrška naših navijača, obitelji i svih ljubitelja vaterpola naš je dodatni suigrač – izjavio je zlatni olimpijac Paulo Obradović koji se na vizualu u društvu jedne od najtraženijih hrvatskih manekenki Kim Kosanović.

Mladi Luka Bukić u kampanji je s vatrenom navijačicom Zvončicom koja je pratila reprezentaciju kroz generacije, dok je osvajač zlatne olimpijske medalje Petar Muslim na snimanju čak i zapjevao s navijačem Žarkom.

Snimanje je bilo posebno zanimljivo za mladog vaterpolista Tomislava koji je na fotografiji sa svojim idolom, golmanom Markom Bijačem koji je otkrio kako mu je drago da svojim primjerom može biti uzor mladim vaterpolistima.

Kako su se parovi navijača i uspješnih vaterpolista snašli u novim ulogama pogledajte u video spotu, a poruke podrške u fotogaleriji!

Linker
20. travanj 2024 09:16