GLAZBENA ROMANSA

Atraktivna Mia Matić u spotu Frane Pehara

Pjesmu ‘Između neba i zemlje’ mladi glazbenik Frano Pehar (20) izveo je kao hrvatski predstavnik na ovogodišnjem festivalu Sunčane skale u Herceg Novom, a naći će se i na njegovom prvom albumu, kojeg trenutno snima u studiju. Novi singl potpisuju hitmejkeri Ante Pecotić i Predrag Martinjak P’eggy, a za videospot bio je odgovoran redatelj Milo Ostović, koji ga je zbog njegovog romantičnog tona nazvao ‘Mala Italija u Zagebu’.

Već četvrta suradnja Ostovića i Pehara nastajala je na različitim zagrebačkim lokacijama.

– Na Strossu smo snimili turističku razglednicu, a s Gornjeg grada snimanje se preselilo na jarunsko jezero te na terasu kluba Gallery. Dio scena sniman je i na proplancima oko Savskog nasipa, dok se vožnja motorom odvijala na medvedničkim obroncima – detaljno je objasnio Milo Ostović novi videospot.

U središtu priče je ljubav na prvi pogled između likova koje su utjelovili Frano i mlada manekenka agencije Talia Model, Mia Matić (17), koju posljednjih nekoliko sezona redovito susrećemo na Cro-A-Porteru i Fashion.hr-u

– Spot je ljubavni. Scenarij je zamišljen kao susret dvoje stranaca, koji se na prvu svide jedan drugome. Što je na kraju saznat ćete kad pogledate spot – govori Pehar.

­

Linker
05. svibanj 2024 08:28