PRIJATELJI S POVLASTICOM

Ashton Kutcher ljubi Milu Kunis?

Prošloga vikenda prelijepa glumica ukrajinskog podrijetla Mila Kunis (28) i njen kolega Ashton Kutcher (34) tri su dana proveli sami na izletu u obalnom gradiću Carpinteria, južno od Santa Barbare. Tamo su viđeni kako kupuju cvijeće i voće te opušteno odjeveni izmjenjuju poglede pune razumijevanja. Magazin People prenio je i kako je par, koji se poznaje sa snimanja serije “Lude sedamdesete” (emitirala se od 1998. do 2006. godine), uživao u intimnom ručku u jednom sushi baru. Prethodnoga tjedna Mila i Ashton zajedno su kupovali namještaj…. No jesu li oni doista novi holivudski golupčići?

Premda su oboje trenutačno sami, potvrde o novoj ljubavi od samoga para još nema na vidiku. Nema, međutim, sumnje da je Ashton na Milu oko bacio još za snimanja “Ludih sedamdesetih”.

– Bio je toliko zaljubljen u nju u vrijeme kad su zajedno radili da je mislio kako je božica te je neprestano govorio o njenoj ljepoti – izjavio je izvor blizak glumcu.

No Mila je tada bila s Macaulayjem Culkinom, dječjom zvijezdom filmova “Sam u kući” koja je tijekom odrastanja poprilično zabrazdila. S njim je prekinula tek u siječnju 2011. godine, nakon osam godina veze koju je započela sa svojih 18. Ashton Kutcher ostao je pak prošloga studenog bez supruge Demi Moore koja ga je ostavila zbog varanja na samu godišnjicu braka. Nakon toga Ashtona se povezivalo s nizom zgodnih brineta koje su snažno nalikovale Demi, poput scenaristice Lorene Scafarije, ali i sa zvijezdama poput Rihanne.

Zanimljivo je i da su Ashton i Mila prošle godine gotovo istovremeno glumili u dvama filmovima koji se temelje na priči o prerastanju prijateljstva u ljubav – Ashton u “Seks bez obaveza”, a Mila u “Veza bez obveza”. Ipak, ako je suditi prema poznanicima lijepe glumice, bajkovito poklapanje s filmskim predloškom u ovoj priči nije moguće.

– Ona nikada ne bi bila s njim, samo su prijatelji – izjavio je za US Weekly izvor blizak glumici.

Linker
24. travanj 2024 09:42