NOVA NADA

Ashton Kutcher i Demi Moore na putu pomirenja?

Razdvojeni supružnici Demi Moore (49) i Ashton Kutcher (34) mogli bi biti na putu pomirbe. Sunday Mirror piše da se još uvijek vole te su emotivno razgovarali na rođendanskoj zabavi zajedničkog prijatelja, kabalističkog svećenika Yehude Berga koji ih je 2005. i vjenčao po obredu te ezoterične filozofije. Iako su se u razgovoru zadržali ne dulje od minute, očevici tvrde da je riječ bila o sadržajnom susretu te da je Demi bivšeg supruga promatrala očima punim ljubavi.

Tijekom večere Ashton je održao i govor u čast rabina Yehude pri čemu je navodno priznao kako je protekle godine mnogo griješio te su mu se oči ispunile suzama. Neki izvori tvrde i da se glumac potpuno slomio, dok ga je Demi nepomično promatrala.

Pored navedenog, iako je razvod najavila još u studenom, čini se da Demi Moore još nije predala potrebnu dokumentaciju, pa neki već nagađaju da to nikada i neće učiniti. Na svom Twitter profilu također je dala do znanja da je možda spremna oprostiti Ashtonu. Citirala je tako stanovitog repera Wiz Khalifu riječima “Svi griješimo. Nemojmo da to bude razloga za odustajanje od onih koje volimo”. A tu je i rečenica “Ponekad čovjeka moramo voljeti iz daljine i dati mu prostora i vremena da donese pravu odluku”.

Podsjetimo, Demi i Ashton prekinuli su u listopadu 2011. nakon šest godina braka zbog sumnji na Ashtonovu prevaru koja se dogodila baš na njihovu godišnjicu. Proveo ju je, naime, s 23-godišnjom Teksašanskom Sarom Leal, a nagađa se da Demi ni ranije nije bio suviše vjeran. Kraj braka oboma je teško pao, a Demi je završila i na rehabilitaciji uslijed depresije koju je liječila pušenjem neidentificiranih supstanci. Ashton se pak tješio djevojkama koje su napadno ličile na izgubljenu suprugu.

Linker
16. travanj 2024 23:25