POVRATAK U STILU

Arnold Schwarzenegger vraća se na velika platna

Bivši kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger (63) u svibnju je izjavio da se koleba oko novog ‘Terminatora’, kao i svih ostalih projekata vezanih uz Hollywood, jer se želi fokusirati na privatne stvari koje uključuju priznanje da je otac 13-godišnjeg djeteta koje je dobio s kućnom pomoćnicom. A da zvijezde nikako nisu na njegovoj stani, pokazalo se i p­rije četrnaest dana kada je njegova dugogodišnja supruga Maria Shriver (55) objavila da želi razvod.

Usprkos privatnim krahovima, akcijsk­a zvijezda se vraća u holivudsku tvornicu snova i to vesternom “The Last Stand” čije je snimanje zakazano za rujan, objavio je za Deadline Hollywood neimenovani član iz ekipe koja radi na filmu. Schwarzenegger bi trebao glumiti šerifa u malom gradu koji dobiva zadatak da uhvati odbjeglog vođu kartela.

– To je staromodni vestern posebno osmišljen za 63-godišnjeg slomljenog tipa s moralnim dvojbama… oduvijek smo trebali kultnu ličnost za to – rekao je izvor.

– Mogu vam reći da sam se sav naježio kada se u ‘Plaćenicima’ pojavio Arnold. On je još uvijek velika vijest.

Uloga je prvo trebala pripasti Liamu Neesonu , no nije poznato zašto 59-godišnji glumac nije htio potpisati ugovor. Možda je razlog tome i mršavi honorar kojeg će dobiti glavni glumac, s obzirom da ni budžet nije obećavajući te iznosi svega 30 milijuna dolara. Film “The Last Stand” režirat će južnokorejski redatelj Jee-woon Kim, a to je i njegov filmski debi na engleskom jeziku.

Prije nego što je izbio skandal s kućnom pomoćnicom, Schwarzenegger je radio na filmu “Cry Macho” i najavio da će posuditi glas superjunaku s dvostrukim životom u animiranoj seriji prema stripu, nazvanoj “The Governator”. Produkcija serije je zaustavljena, a “Cry Macho” je stavljen na čekanje do daljnjega.

Slavni glumac posljedni put je viđen na filmskom platnu prošle godine, ali u cameo ulozi u akcijskom filmu “Plaćenici”, uz ostale zvijezde ‘starog kova’ kao što su Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Mickey Rourke i drugi.

Linker
16. travanj 2024 16:23