U NOVOM RUHU

Antonija Stupar i Renata Sopek 'sredile' Marija Mlinarića

Najnoviji dućan u centru grada koji se može pohvaliti sa dvije prestižne titule – najopremljeniji sportski dućan u Zagrebu i najveći Adidasov shop u regiji – otvoren je jučer u Ilici uz zvuke afričkih bubnjeva i vuvuzela, koji su okupljenima barem na trenutak prenijeli nogometnu atomosferu iz Južne Afrike.

Uz Adidasove ambasadore, voditeljice Renatu Sopek i Antoniju Strupar Jurkin , Marija Mlinarića , rukometaša Igora Vorija i Vedrana Zrnića i pjevačicu Lanu Klingor , noviteti iz bogate ponude od preko 600 sportskih artikala privukli su i mnoge poznate poput Ive Majoli , Borisa Mirkovića , Nikolinu Pišek i Kristijana Curavića .

Bila je to odlična prilika i za kupnju, pa je nekoliko komada za sebe i djecu pronašla i Anica Kovač , čiji je suprug Robert Kovač , koji je za vrijeme nogometne karijere imao ugovor s tim brandom, imao čast presjeći vrpcu i prvi razgledati široku ponudu sportske odjeće i dodatne opreme.

– Svi odjevni komadi iz Adidasa su tradicionalni, vječni i kvalitetni, a ja ih volim zato što su udobni i komotni – kaže lijepa Anica Kovač koja osobito voli njihovu liniju Adidas Original te otkačene i šarene tenisice. Za sebe je tako pronašla kratke hlače – duge joj je, kaže, teško pronaći jer je previsoka.

Jedan od sportaša koji s njima aktivno surađuje je i rukometaš Vedran Zrnić , koji je na otvorenje poveo suprugu Lanu.

– Čitava rukometna reprezentacija već dulje vrijeme igra u adidasu, ali ja ga volim nositi i privatno. Kod sportske odjeće mi je najvažnije da ima više funkcija – mora biti udobna, ali i elegantna – kaže Vedran.

Maja Jurović

Linker
24. travanj 2024 07:55