CMC FESTIVAL

Antonija Šola: Ponekad je potrebno lagati

Autorica i pjevačica Antonija Šola (33) na CMC festival u Vodice, koji se održava pod medijskim pokroviteljstvom Glorije, dolazi s novom pjesmom “Lagat ću”, koju je napisala zajedno sa Branimirom Mihaljevićem, koji ujedno potpisuje glazbu i aranžman.

– Inspiracija je došla kada sam nedavno u jednom izlasku s prijateljicama primijetila da više djevojke prilaze dečkima i da su već lagano preuzele ulogu lovca – ispričala je Antonija ideju novog singla i osvrnula se na laži u svakodnevnom životu.

– Laži su ponekad dobre kada istina previše boli, naprave odmak od situacije dok se ne naučimo s njome nositi. Ja ipak nisam takva. Nisam sklona lažima, ali kad moram, onda malo lažem – objasnila je Šola. Na festival dolazi s prijateljicom Eminom Pršić, za koju kaže da su nerazdvojne. U tijeku je i osmišljavanje spota za ovaj singl, koji bi trebao snimiti Filip Dizdar.

– Ljeto ću provesti i radno i odmarajući, ali najvažnije mi je položiti ispite na Hrvatskim studijima iz Sociologije i Hrvatske kulture. Svaki čovjek da bi bio potpun treba zatvoriti poglavlja koja je jednom u životu započeo – dodaje Šola.

Linker
25. travanj 2024 11:17