MALE TAJNE

Antonija Mandić: Ponekad poželim manji nos, punije usne...

Kako televizijski ekran otkriva svaki detalj, Antonija Mandić (32), voditeljica RTL-ova talk showa Studio 45, posebno pazi na kosu i lice. Iako je šminkaju profesionalci, važno je, kaže ona, da je koža zdrava, a make-up postojan.

Čime ste zadovoljni, a što biste promijenili u svom izgledu? – Ima dana kad sam zadovoljna sa svime, a opet ima dana kada bih sve mijenjala: pa poželim manji nos, punije usne, više čelo…. Ali ta želja ipak nije toliko jaka da nešto i poduzmem.

Omiljeni proizvodi za njegu kože? – Sve iz Vichyja – od Normaderm kreme za lice, Aqualia thermal gela za podočnjake do Nutriextra kreme za cijelo tijelo.

Čime njegujete kosu? – Za kosu se brine Mateja Lopac, odnosno preparati Paul Mitchell – ja samo sjednem na stolac, a ona zna što i kako treba napraviti s mojom gustom i jakom kosom. Uglavnom je ravna, a samo ponekad je uvijem za emisiju.

Kako često mijenjate frizuru? – Frizuru sam zadnji put drastično promijenila kad sam je prije dvije godine skratila za 30-ak centimetara.

Čiju dekorativnu kozmetiku upotrebljavate? – Jedino što već godinama ne mijenjam su MAC Studio Fix tekući puder za zimu i Diorov Forever za ljeto, te Max Factor 2000 Calorie maskaru.

Kupujete li kozmetiku na putovanjima? – Prije sam često putovala i gotovo svu kozmetiku kupovala u Americi jer je ondje upola jeftinije. Pogotovo fantastičnu Eight Hour Cream od Elizabeth Arden.

Koji vam je omiljeni parfem? – Chopard Wish.

Kako održavate liniju, pazite li na prehranu? – Pazim koliko stignem i mogu. Ova jesen i zima rezervirane su za red, rad i disciplinu u tom smislu.

Bavite li se tjelovježbom? – Triput na tjedan odlazim u Body Creator gdje vježbam u termokapsuli, a uskoro počinjem s takozvanim kružnim treninzima na spravama.

Vjerujete li da pozitivne misli utječu i na izgled? – Vjerujem da utječu i na vanjštinu i nutrinu.

Gdje se najradije opuštate? – Tamo gdje nema mnogo ljudi i buke.

Imate li vlastiti ‘recept’ za ljepotu? – Pokušati se ne opterećivati previše, jer ljepota je ionako relativan pojam. Važno je biti zadovoljan sobom.

Jagoda Zamoda

Linker
28. travanj 2024 19:22