SPLITSKA LIZA MINELLI

Antonija Dora u publici želi vidjeti simpatiju

Finalistici showa Supertalent, 11-godišnjoj Antoniji Dori Pleško, mnogi već predviđaju pobjedu. Osim što sjajno glumi, pjeva i pleše, slatka mala Splićanka duge crne kose i zarazna osmijeha ima i dar za komunikaciju s publikom, čime je oborila s nogu najstrožeg člana žirija Dubravka Merlića. Proteklih dana u njezina dva fan kluba na facebooku učlanilo se tisuću i petsto ljudi, a mnogo nepoznatih osoba svaki joj dan prilazi na ulici kako bi joj čestitali na sjajnim nastupima.

– I na mobitel neprestano dobivam poruke podrške – uzbuđeno govori Antonia Dora, koja sama crta kostime za nastup, a šiva joj ih baka Antonija. Za finalnu večer, 11. prosinca, još dvoji između crnog smokinga te duge ili kratke haljine.

– Ne znam ni čiju ću pjesmu izvesti. Vjerojatno pjesmu jedne od mojih omiljenih glazbenica Lize Minelli, Arethe Franklin, Ette James ili Tine Turner – nastavlja Antonia Dora, koja najradije vježba navečer, a susjedi u Žrnovnici, pregrađu Splita – zbog ulaska u finale – dopustili su joj da doma pjeva do 22 sata umjesto do 21, kao dosad.

Odličnoj učenici petog razreda osnovne škole Dobri, koja pohađa i Glazbenu školu Josipa Hatzea te pleše i glumi u Gradskom kazalištu mladih, najveća podrška u finalu bit će mama Dubravka, likovna instruktorica u Centru za odgoj i obrazovanje za djecu s posebnim potrebama ‘Juraj Bonači’, i tata Damir, fotograf i dizajner. Dora bi u publici željela vidjeti i svoju simpatiju – petaša Inu Pezera, koji joj je prošlog tjedna među prvima čestitao na ulasku u finale.

– Ako pobijedim, dio novčane nagrade od 200 tisuća kuna potrošit ću na putovanje u Egipat, što mi je velika želja.

Linker
27. travanj 2024 19:47