PR
KARIJERA U MODNOM SVIJETU

Antonija Blaće vodila prvi casting za Schwarzkopf Cro A Porter

Održan je prvi casting u City Centru one West u Zagrebu za nadolazeći Schwarzkopf Cro A Porter čiji je program vodila poznata voditeljica.

Pjevačica Martina Vrbos zabavila je sve prisutne na castingu otpjevavši nekoliko pjesama tokom programa koji je vodila Antonija Blaće.

Od 100-tinjak prijavljenih žiri, u kojem se nalaze modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, manekenka Iris Rajčić, frizeri Nikola Blažinčić i Ivica Palinić, fotografi Joanna Paciorek i Danijel Galić , vizažistkinja Žana Kožul i PR managerica Jasmina Kapetanović, na čelu s Viktorom Dragom izabrao je 20 novih lica.

Izabrani finalisti su uspješno debitirali na pisti Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha, a posebni gosti bili su modni dvojac ELFS, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica koji su odabrali Katarinu Čavar kao djevojku koja će dobiti specijalnu priliku – nositi njihovu reviju na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porter u.

Potraga za modelima nakon Zagreba nastavlja se ovog vikenda u Splitu, a projekt nudi mogućnost da se na pisti Schwarzkopf Cro A Portera okušaju svi koji žele izgraditi karijeru u modnom svijetu.

Linker
26. travanj 2024 03:29