PR
X FACTOR ADRIA

Antonija Blaće: Aleksandar i ja kliknuli smo na prvu

Poznata voditeljica uživala je u razgledavanju Beograda u društvu kolege voditelja iz glazbenog showa X Factor Adria, a otkrila je da se ona i Aleksandar Radojičić odlično slažu.

– Znate kako s nekim ljudima jednostavno kliknete na prvu. Tako je bilo i s Aleksandrom. Jako je simpatičan i odmah smo se sprijateljili. Vrijedan je i ne glumi zvijezdu iako on to jest – otkrila je Antonija Blaće, koja jedva čeka početak showa kako bi i gledatelji mogli osjetiti taj adrenalin i atmosferu.

Antonija i Aleksandar iskoristili su ono malo slobodnog vremena što imaju kako bi prošetali Beogradom, a mladi beogradski glumac priznao je da od naše voditeljice stalno nešto novo nauči.

PR

FOTO:PR

– Ona je vrhunski profesionalac i djevojka sa sjajnom energijom. Iako sam profesionalni glumac, imao sam malu tremu, ali Antonija mi je podrška i mislim da se odlično nadopunjujemo – izjavio je Aleksandar.

Kako se voditeljski par nadopunjuje imat ćemo priliku vidjeti već ove nedjelje u 20 sati kada na RTL televiziji kreće X Factor Adria.

FOTO: PR

Linker
25. travanj 2024 00:00