Bozicna kuhinja Antonia Matkovic Seric i Aljosa Seric Stan Zagreb Fotograf Matej Dokic 191215
 Matej Dokić
USPJEŠNA GODINA

Antonia i Aljoša Šerić - Blagdanska gozba u novom stanu

Za pjevačicu i osnivača benda Pavel bila je ovo doista uspješna godina: uselili su se u novi stan, proslavili prvu godišnjicu braka te izdali singl koji je pri vrhu slušanosti na nacionalnoj glazbenoj ljestvici, ali najviše zadovoljstva donijet će im obiteljsko božićno okupljanje.

– Dosad sam balansirala između blagdana s Aljošom i odlaska kući u Split, no kako i sestra i ja živimo u Zagrebu, ove su godine moji roditelji odlučili doći u Zagreb – govori Antonia Matković Šerić (26) koja će sa suprugom Aljošom Šerićem (39) proslaviti prve blagdane u novom stanu.

Par će na Badnjak prirediti zabavu za prijatelje među kojima su i njihovi kolege glazbenici iz bendova Detour i Vatra, a posebno se vesele božićnom ručku na kojem će okupiti cijelu obitelj.

U novom broju Glorije, koji je u prodaji od 24. prosinca, zavirite u novi stan glazbenog para i pronađite najslasnije recepte za blagdane. Ne propustite i dar – stolni kalendar za 2016. godinu ukrašen fotografijom keramičkog srca koje su izradili korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Lug.

Napisala Mara Modrić

Linker
23. travanj 2024 15:58