Antonela Malis i Neno Pavinčić: ljeto posvećeno moru

Operna pjevačica iz Zagreba i riječki TV voditelj kompatibilni su u svemu, pa tako i u hrani, a kad sunce upece, najviše uživaju u salatama, ribljim pašteticama i ribi s gradela

Carpaccio od inćuna na posteljici od rukole s maslinovim uljem, pašteta od bakalara na domaćem kruhu sa sjemenkama te škarpina na žaru s blitvom samo su dio ljetnog jelovnika operne pjevačice Antonele Malis (41) i TV voditelja Nene Pavinčića (36). Par koji živi sezonski – zimi su kod nje u Zagrebu, a ljeti kod njega u Rijeci – i svoju strast prema hrani podijelio je prema sezonama. Ali u ove ljetne dane najviše im godi nešto lagano.

– Antonela i ja smo u svemu kompatibilni, pa pa tako i u hrani – otkriva Neno Pavinčić.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o kuhinji Antonele Malis i Nene Pavinčića. Cijeli tekst, raskošne fotografije i zanimljive recepte potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 971). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
03. svibanj 2024 08:09