NE PROPUSTITE PRILIKU

Anonimno i diskretno – testirajte TENA Lady i osvojite proizvode u vrijednosti do 500 kn!

Niste sami! S oslabjelim mjehurom suočavaju se u svijetu milijuni žena, a vjeruje se da je u Hrvatskoj inkontinencija prisutna gotovo jednako kao i alergija na pelud, ali iznenađuje koliko joj se malo pažnje posvećuje.

Sa ovom tegobom suočava se veći broj žena nego što se misli, a povremeni gubitak urina uobičajena je pojava i kod mlađih žena. U Hrvatskoj gotovo svaka četvrta žena iznad 35 godine može iskusiti nevoljno istjecanje urina. Iz ovog razloga, važno je da razgovaramo i razmjenjujemo iskustva.

Zato sudjelujte s nama u anonimnom testiranju, i poslat ćemo vam odgovarajuće TENA Lady uloške u diskretnom pakovanju. Nakon testiranja, poslat ćemo vam anonimni upitnik o zadovoljstvu s proizvodom.

Što ćemo testirati?

Žene koje doživljavaju nevoljni gubitak urina često koriste obične higijenske uloške, a koji su dizajnirani za potpuno različite potrebe.

Za razliku od higijenskih, TENA Lady ulošci:

  • Specijalno su razvijeni za upijanje urina
  • Brže upijaju tekućinu koju mikrokristali zadržavaju u jezgri
  • Upijaju u intervalima dok površina ostaje suha stoga ih ne treba često mijenjati
  • Fresh Odour Control sustav za suzbijanje mirisa neutralizira specifične bakterije koje se nalaze u urinu stoga vam pružaju svježinu i diskreciju

TENA Lady ulošci pružaju trostruku zaštitu od istjecanja, mirisa i vlage. Testirajte ih s nama, jer 3 čitateljice osvojit će TENA Lady proizvode u vrijednosti do 500 kuna!

Kako ćemo testirati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju ostavite tražene osobne podatke kako bi smo vam mogli poslati proizvode i ispunite kratki upitnik. Nagradni natječaj traje do 20.12. 2015.

UPITNIK

Odabrat ćemo 20 čitateljica za recenziju kojima ćemo poslati na testiranje 3 različite verzije TENA Lady uložaka, a 3 recenzentice će osvojiti TENA Lady proizvode u vrijednosti do 500 kuna o čemu će biti obaviještene nakon 11.1.2016.

Pravila nagradnog natječaja

Linker
20. travanj 2024 15:42