Screenshot
VIDEO PROJEKT

Anne Hathaway: Ne mogu razgovarati s Kate Winslet, jako sam sramežljiva!

Britanski filmski magazin Total Film osmislio je projekt video lanca u kojemu si poznate glumice i glumci, redatelji i scenaristi međusobno postavljaju pitanja. Novinar je svaku zvijezdu nakon intervjua zamolio da postavi pitanje zvijezdi koja sljedeća ima intervju. Anne Hathaway, Kate Winslet i Charlize Theron samo su neke od poznatih osoba koje su međusobno izmijenile pitanja i odgovore.

Anne Hathaway (31) dobila je priliku postaviti koje god želi pitanje svojoj kolegici, glumici Kate Winslet (38).

– Ne mogu razgovarati s njom, jako sam sramežljiva – kroz smijeh je rekla Anne, pokrivajući lice rukama da bi ju nakon kraćeg razmišljanja pitala koji joj je najdraži doručak.

– Oh, Annie! Jako je slatka – prokomentirala je Kate i odgovorila kako su joj omiljeni doručak jaja benedikt, a potom je i Kate dobila zadatak postaviti pitanje sljedećem gostu i tako redom.

Britanski glumac Toby Jones (47) dobio je priliku nešto priupitati Charlize Theron (39) pa joj je odlučio postaviti jedno ozbiljno pitanje:

– Predstavljaju li ti tvoj izgled i bivša karijera fotomodela teret u glumačkom svijetu? – upitao je znatiželjni Toby.

Vidno iznenađena Charlize odgovorila je kako joj je bilo teško na početku jer tada prelazak iz modnog u glumački svijet nije bio uobičajen pa nije imala uzore u koje bi se ugledala i koji su to uspješno učinili prije nje.

Kako je prošao petomjesečni projekt i tko se sve našao u njemu, pogledajte u videu!

Linker
26. travanj 2024 16:56