SUPRUGA UZVRAĆA UDARAC

Ankica Kerum zatražila blokadu obiteljske imovine

Dan nakon što se veselo smješkao šećući s trudnom ljubavnicom Fani Horvat na Marjanu, splitskom gradonačelniku Željku Kerumu ipak se sledio osmijeh. Naime, kako doznaje Večernji list, njegova supruga Ankica, s kojom je u braku 19 godina, od suda je zatražila blokadu obiteljske imovine, čime je najavila da neće iz braka otići praznih ruku.

Odmah nakon što je prošloga ponedjeljka Kerum u televizijskom nastupu obznanio da se razvodi, krenule su priče oko toga koliki dio njegove imovine pripada supruzi Ankici. Neki su tvrdili pola, dok su drugi “znalački” govorili da je 49-godišnji Kerum vješt trgovac i da će suprugu ispratiti s minimalnom “odštetom”, ali Ankica je, pak, odlučila uzeti – što više moguće.

Po svemu sudeći, kako piše Večernji, Ankica je zahtjevom obuhvatila imovinu stečenu u braku nakon srpnja 1997. godine, od kada vrijedi novi Obiteljski zakon po kojemu svu imovinu stečenu tijekom braka bračni drugovi dijele na dva jednaka dijela. Stavljajući blokadu na suprugovu imovinu, htjela se osigurati da on neće prije brakorazvodne parnice pokušati “sakriti” svoje bogatstvo.

PROČITAJTE VIŠE: Kerum i Fani prvi put u javnosti Tko je Fani Horvat? Ljubavni jadi potjerali Keruma iz Splita Fani Horvat: Pustite me na miru Željko Kerum napušta suprugu zbog trudne ljubavnice Ankica Kerum: Prva dama Splita

Linker
29. travanj 2024 03:58