Facebook/Jurović
ANKETA

ANKETA Odaberite najljepšu vjenčanicu 2015. godine

Najteži izbor svake mladenke uvijek je ta posebna haljina – vjenčanica. Ove godine brojne su dame prošetale do oltara u divnim bijelim haljinama i rekle sudbonosno “da” izgledajući savršeno u kreaciji – većinom rađenoj upravo za njih.

Odabrali smo 10 vjenčanica o kojima se najviše pričalo, a na popisu su se našle i naše mladenke, holivudske zvijezde i dvije mlade s kraljevskih dvora. Odaberite u anketi najljepšu vjenčanicu 2015. godine!

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić vjenčali su se 26. lipnja u Crkvi svetog Marka na Gornjem Gradu, a mladenka je odabrala dugu vjenčanicu s potpisom dizajnerskog dvojca eNVy room.

Maja Jurović

Foto: Maja Jurović

Švedski princ Carl Philip u lipnju ove godine oženio se s bivšom manekenkom Sofijom Hellqvist (30), a mlada, koju često nazivaju novom vojvotkinjom Catherine, je blistala u vjenčanici švedske dizajnerice Ide Sjöstedt.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Bogata nasljednica Nicky Hilton (32) uplovila je u bračne vode po drugi put i to u vjenčanici modne kuće Valentino ukrašenom kristalima i čipkom te dugačkim velom za koju se smatra da je vrijedna oko pola milijuna kuna.

Foto: Instagram/Nicky Hilton

Foto: Instagram/Nicky Hilton

Antonija Mišura udala se početkom kolovoza za Marka Sandrića, a uspješna košarkašicaodabrala je dugu atraktivnu vjenčanicu od čipke i tila, sašivenoj prema njezinoj zamisli.

Niksa Stipanicev / CROPIX

FOTO: Niksa Stipanicev / CROPIX

Sin monegaške princeze Caroline, Pierre Casiraghi (27) i Beatrice Borromeo (29), u bračne su vode uplovili u kolovozu, a bogata talijanska nasljednica promijenila je tri haljine, no najviše se pričalo o raskošnoj svilenkastoj haljini, modne kuće Armani, u kojoj je izgledala poput grčke božice.

FOTO: Splash

Foto: Splash

Jelena Veljača i Dražen Čuček vjenčali su se 11. rujna, a poznata glumica i scenaristica zablistala je u jednostavnoj svilenoj haljini otvorenih leđa popularnog modnog dvojca eNVy room.

FOTO: Facebook

FOTO: Facebook

Poznata manekenka Bar Refaeli (30) udala se krajem rujna ove godine, u vjenčanici boho stila francuske modne kuće Chloé.

Foto: Instagram/Bar Refaeli

Foto: Instagram/Bar Refaeli

Severina je u svojoj svadbenoj noći 22. studenoga promijenila čak tri haljine, sve kreacije Matije Vuice, no najviše se pričalo o prvoj raskošnoj viktorijanskoj krinolini na koju je potrošeno oko 40 metara svile te 15 metara čipke.

Sofia Vergara i Joe Manganiello (38) izgovorili su sudbonosno “da” nakon godinu i pol veze, a mladenka je odabrala vjenčanicu dizajnera Zuhaira Murada kreiranoj samo za nju – bez naramenica sa srcolikim izrezom i suknjom koja se može skinuti. Detalji na vjenčanici bili su ručno izvezeni, a Sofia je sve “začinila” nakitom Lorraine Schwartz: 55-karatnim dijamantnim naušnicama, dijamantnom kopčom za kosu i narukvicom.

FOTO: Instagram/SofiaVergara

Vanda Winter udala se 12. prosinca za nogometaša Ivana Parlova, a i ona je odabrala romantičnu vjenčanicu poznatog modnog dvojca eNVy room. Njen odabir pao je na dugačku bijelu haljinu s floralnim aplikacijama i prozirnim gornjim dijelom.

FOTO: Facebook

FOTO: Facebook

Linker
18. travanj 2024 09:48