NOVI POSAO

Anita Dujić: Povlačim se iz manekenstva

Iako se dugo godina bavi manekenstvom, bivša Miss turizma Anita Dujić ovoga puta na Cro A Porteru nije šetala pistom, već je revije promatrala iz prvog reda.

– Došla sam zbog revije Jasmine Arnautović, čiju sam haljinu iz prošle kolekcije i odjenula. Jedina revija koju ću nositi na ovogodišnjem Cro A Porteru je ona Jurja Zigmana jer volim njegove kreacije i prijatelji smo. Već dvanaest godina bavim se manekenstvom i mislim da treba dati priliku nekim drugim djevojkama tako da ću se ja lagano povući – otkrila nam je lijepa Dalmatinka koja je nedavno zasjala u kampanji za novu liniju čarapa.

S obzirom na ovu novost, Anita je odlučila s dečkom Ivanom Veljačom , pjevačem benda Skaut i bratom producentice i scenaristice Jelene Popović Volarić s kojim je u skladnoj vezi više od pet godina, krenuti u poduzetničke vode. Osnovali su tvrtku simboličnog naziva February, koja se bavi scenografijom, izradom namještaja i dizajnom interijera, i u kojoj je Anita Dujić uglavnom zadužena za birokraciju i financije.

Damir Leljak

Linker
25. travanj 2024 06:25