GOŠĆA OTKAZALA

Angelina ne dolazi na Brijune, sletila u Sarajevo

Slavna glumica Angelina Jolie ipak ne dolazi na Brijune u goste Radi Šerbedžiji i kazalištu Ulysses, kao što se to protekla dva dana najavljivalo. Iz Kazališta Ulysses su naime u petak oko 15.30 sati priopćili kako je glumičino osiguranje, koje je na Brijunima provelo dva dana, zaključilo da joj se ne može osigurati mir i privatnost, a što je bio osnovni uvjet za dolazak proslavljenje Angeline na Brijune.

Federalna televizija prenijela je pak u petak navečer vijest da je slavna glumica sletjela u Sarajevo, a informacija je stigla od Granične policije, prema kojoj je u petak poslijepodne u Sarajevo sletio avion iz kojeg je izašla Angelina Jolie s dvoje djece.

– Angelina Jolie s velikim žaljenjem otkazuje svoj dolazak na Brijune – rekli su u Ulyssesu. Ovim priopćenjem četiri sati prije početka predstave “Kralj Lear“, u kojoj Rade Šerbedžija igra glavnu ulogu, a kojeg režira Lenka Udovički , ponajviše se odahnuli mnogobrojni novinari, koji su u petak od ranih jutarnjih sati okupirali Brijune, Fažanu i pulsku Zrakoplovnu luku očekujući najveću svjetsku glumačku zvijezdu.

Angelina tako ni ovog puta, iako pozvana od Šerbedžije, nije došla u Hrvatsku. No, i njezin nedolaskom profitiralo je Kazalište Ulysses, koje je za svoje posljednje ovogodišnje tri predstave, u petak, subotu i nedjelju, rasprodalo sve ulaznice, piše Jutarnji list .

Angelina Jolie ih neće gledati, ali će zato oni koji su ulaznicu kupili zbog predstave, a ne mogućeg glumičinog dolaska, “Kralja Leara“ pogledati u miru.

Linker
16. travanj 2024 13:49