ZVIJEZDA NA BRIJUNIMA

Angelina Jolie traži samo zaštitu od medija

Najslavnija glumica svijeta, Angelina Jolie bi prema najavi privatnim avionom trebala sletjeti u pulsku zračnu luku danas, u zasad još nepoznato vrijeme, a zatim otići na Brijune. Njezino osiguranje već je dva dana na otočju i dogovara sve detalje boravka proslavljene glumice.

– Angelina Jolie nije postavljala nikakve posebne zahtjeve osim da je zaštitimo od novinara. Koliko će to biti moguće, ne znam. Mi, doduše, nećemo za predstavu primati akreditacije novinara i fotoreportera kojima, međutim, nitko ne brani da kupe ulaznicu i dođu na Mali Brijun i Tvrđavu Minor – rekla je glasnogovornica Ulyssesa Marina Vujčić. Dodala je i da oni posjetiteljima neće oduzimati fotoaparate.

– Ali ne znam hoće li to činiti glumičino osiguranje – dodala je glasnogovornica. Nadalje je potvrdila da se u Ulyssesu danas nisu posebno pripremali za dolazak velike svjetske zvijezde. Sve pripreme provodi njezino jako osiguranje, koje se brine i o svim detaljima, smještaju, dolasku na otok od zračne luke i boravku na otoku.

– Mi ćemo se o Angelini početi brinuti onoga trenutka kad dođe na Mali Brijun pogledati ‘Kralja Leara’ – kaže Marina Vujčić. Dodaje i da je za ekipu “Kralja Leara” današnji dan prošao sasvim uobičajeno, da Rade Šerbedžija i Lenka Udovički nisu cijeli dan uopće bili na otoku.

Sve je uobičajno, osim velikog interesa novinara za dolazak Angeline Jolie – zaključila je Marina Vujčić, koja nije znala reći ni gdje će Jolie na Brijunima odsjesti.

Saznajemo, međutim, da će najvećoj glumačkoj zvijezdi na korištenje biti ustupljena vila Kaštel, o kojoj se brine Vladin ured za upravljanje državnom imovinom. Inače, danas do Kazališta Ulysses, fizički, također nije mogao niti jedan novinar jer ih se nije smjelo akreditirati. Na Brijunima i u Fažani zato su bile primjetne jake snage osiguranja, predstavnici državnog protokola i policija.

Postoji mogućnost, rekla je Marina Vujčić, da Angelina Jolie, zbog velikog interesa medija koji su ipak otkrili tajnu njezina dolaska u Hrvatsku i na Brijune, odustane od nakane da večeras na Malom Brijunu pogleda predstavu, pa to učini sutra ili u nedjelju, piše Jutarnji list.

Hollywoodska zvijezda navodno kolegu Radu Šerbedžiju želi u svom novom filmu, koji bi trebala režirati i u njemu glumiti. Njih dvoje glumili su zajedno 2004. u filmu “The Fever”, u kojem je ona bila revolucionarka u jednoj istočnoeuropskoj zemlji, a on diplomat.

Angelina bi u svom filmu trebala glumiti muslimanku iz Bosne koju je početkom rata silovao Srbin. Oni se poslije zaljubljuju jedno u drugo i zajedno prolaze ratne strahote. Navodno ju je za film inspirirao nedavni posjet BiH, gdje se susrela s izbjeglicama čije su je priče ganule do suza.

Linker
25. travanj 2024 18:37