NAJLJEPŠA VLADARICA

Angelina Jolie postaje Kleopatra

Angelina Jolie (35) prihvatila je ulogu lijepe i lukave egipatske vladarice Kleopatre u biografskom filmu koji se snima prema novoj knjizi “Kraljica Nila, Kleopatra: Život’, autorice Stacy Schiff. Biografija bi trebala biti objavljena u studenom, a producent Scott Rudin potvrdio je kako je prava na ekranizaciju knjige kupio imajući na umu za glavnu ulogu isključivo Angelinu.

Angelina Jolie u toj ulozi nasljeđuje najpoznatiju filmsku Kleopatru, Elizabeth Taylor . Ne zna se koga su producenti imali na umu za ulogu Kleopatrine velike ljubavi, Marka Antonija, no tkogod bude izabran za partnera Angeline Jolie oboje će biti pod povećalom javnosti.

Poznato je, naime, da su se na snimanju Kleopatre strastveno zaljubili Elizabeth Taylor i Richard Burton , koji je igrao Marka Antonija, iako su oboje tad bili oženjeni. A poznato je i da Angelini Jolie nije strano zaljubljivanje na snimanju – na setu filma Gospodin i gospođa Smith upoznala je, naime, svog sadašnjeg partnera, Brada Pitta , koji je tad bio u braku s Jennifer Aniston .

Linker
25. travanj 2024 06:22