Sipa/Cropix
DJEČJA ODJEĆA

Angelina Jolie i Stella McCartney surađuju na novoj kolekciji

Poznata glumica udružila se s engleskom dizajnericom Stellom McCartney i Disneyjem kako bi kreirala kolekciju odjeće za djecu.

Angelina Jolie (38), Stella McCartney (42) i Disney zajedno rade na novoj kolekciji odjeće za djecu koja je inspirirana Angelininim novim filmom Maleficent.

Linija dječje odjeće bit će dostupna u travnju, mjesec dana prije izlaska filma Maleficent u kojem Angelina igra glavnu ulogu, a zajedno s njom u filmu glumi i kći Vivianne (4).

Stella McCartney i Disney već su i prije surađivali na dva projekta: 2010. godine na filmu Alisa u zemlji čudesa i 2009. godine na filmu Bambi.

– Uvijek sam bila velika obožavateljica Disneyja, kao i moja majka pa sam odrasla gledajući sve Disneyjeve filmove – priznala je dizajnerica i napomenula da je bez razmišljanja prihvatila suradnju s Angelinom Jolie.

Kolekcija će uključiti osam različitih stilova, od sjajnih ljubičastih haljina do majica s likom zmaja, a 10 % zarade bit će donirano SOS dječjem selu – dobrotvornoj organizaciji koja osigurava domove djeci kojima su potrebni.

Linker
27. travanj 2024 04:21