IZNENADNI GOSTI

Angelina Jolie i Brad Pitt došli u Sarajevo

Slavna holivudska glumica Angelina Jolie ispunila je svoje davno obećanje da će jednom doći na Sarajevo Film Festival. Iako nije bila najavljena kao festivalski gost, 36-godišnja glumica odlučila je uveličati zatvaranje 17. Sarajevo Film Festivala te je u glavni grad Bosne i Hercegovine, zajedno s nevjenčanim suprugom Bradom Pittom, stigla oko 18 sati.

Kako posljednjih tjedana boravi u Europi, nije joj bio problem avionom doći do Sarajeva, gdje ju je uostalom dočekala i Zana Marjanović , glavna glumica u njezinom debitantskom redateljskom filmu “Zemlja krvi i meda”, koja je ove godine član festivalskog žirija. Osim sarajevske glumice, Angelinu Jolie i Brada Pitta u Narodnom pozorištu trebali bi dočekati i redatelji Jasmila Žbanić te Danis Tanović.

Na zatvaranje festivala došli su i hrvatski predsjednik Ivo Josipović te Bakir Izetbegović, član predsjedništva BiH.

Nakon devet uspješnih dana, večeras će biti zatvoren 17. Sarajevo Film Festival, koji je ugostio brojne filmaše iz cijeloga svijeta poput glumaca Michaela Fassbendera, Charlotte Rampling i Andrea Wilmsa te redatelja Bele Tarra, Caryja Fukunage, Joshue Marstona

Linker
02. svibanj 2024 07:56